У Києві відбудеться форум, присвячений кризовій вагітності і рятуванню ненароджених дітей

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, 5—6 жовтня 2019 року на території Свято-Покровської Голосіївської пустині в м. Київ відбудеться конференція «Аборт — новий погляд. Концепція комплексної підтримки кризової вагітності», повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на Facebook-сторінку громадської організації «Pro-life Україна».

Форум присвячено комплексній підтримці вагітних жінок, які опинилися у складній ситуації і стоять перед  так званим вибором: народжувати чи ні.

Як зазначається, в роботі конференції візьмуть участь керівники pro-life організацій зі всієї України, психологи і лікарі-гінекологи. Крім того, виступить лідер молодіжного руху pro-life в Європі.

Програма конференції передбачає розробку спільного плану дій щодо організації допомоги жінкам, які опинилися на межі переривання життя ненароджених дітей, тренінг для психологів і гінекологів «Як відмовляти жінок від абортів», майстер-клас з просвітницької діяльності, тренінг «Як залучати молодь до “Pro-life”».

Адреса проведення форуму: вулиця Полковника Затєвахіна 14, актовий зал монастирського училища (Монастир «Свято-Покровська Голосіївська пустинь»). Контактний телефон: 0-800-30-03-75.

Просмотров: 256

Залишити відповідь