До 75-річчя Предстоятеля Інтер показав фільм «Наш Блаженніший» (+відео)

8 листопада 2019 року телеканал «Інтер» показав документальний проект «Наш Блаженніший», присвячений 75-річчю Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на «Українські новини» та inter.ua.

Прем’єра документального проекту «Наш Блаженніший» відбулася 8 листопада о 22:00, повтор — 9 листопада о 07:00.

У кінострічці показані ексклюзивне інтерв’ю Архіпастиря та спогади близьких йому людей.

Блаженніший Митрополит Онуфрій розповів про свій життєвий шлях від ченця до Предстоятеля Української Православної Церкви, про своє дитинство, бажання стати священником, про пройдені випробування і предстоятельське служіння.

Своїми особистими враженнями про Предстоятеля поділилися з глядачами його земляки, товариші по духовній семінарії, священнослужителі й прості віруючі, у тому числі відомий український боксер Олександр Усик, який перед своїми поєдинками завжди бере благословення у Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Нагадаємо, майбутній Предстоятель Української Православної Церкви — в миру Орест Березовський — народився 5 листопада 1944 року на Буковині, у родині священника — протоієрея Володимира Березовського. Цього року Блаженніший владика святкує свій 75-річний ювілей.  

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 7873

Залишити відповідь