Архієпископ Боярський Феодосій взяв участь у прийомі посольства Республіки Польща

14 листопада 2019 року, з нагоди офіційного свята Польщі — 101-річниці відновлення Незалежності Республіки, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та на запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Польща в Україні Бартоша Ціхоцкі вікарій Київської Митрополії архієпископ Боярський Феодосій відвідав святковий прийом в посольстві Польщі у Києві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Національний день незалежності Польщі встановлений в пам’ять про отримання у 1918 році державної незалежності від Російської імперії, Австрії та Пруссії. На захід були запрошені державні службовці, діячі релігії, науки, культури України.

Від імені Предстоятеля Української Православної Церкви архієпископ Феодосій передав пану Послу та членам дипломатичного корпусу побажання миру, добробуту і процвітання польському народові.

Традиційно під час заходу релігійні та громадські діячі мали можливість в неформальній обстановці обговорити поточні питання суспільного життя України та Польщі, поділитися позицією своїх конфесій і організацій на актуальні теми.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 167

Залишити відповідь