В УПЦ проходять благодійні акції для людей з обмеженими можливостями (фото, реквізити)

До Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями на Одещині в м. Білгород-Дністровському 8 грудня 2019 року була проведена акція «Твори добро — це шлях до спасіння», під час якої 86 родин з особливими дітьми отримали допомогу, на Закарпатті в Мукачево 7 грудня відбувся подячний молебень із жестовим супровідом для людей із вадами слуху, а на Київщині Об’єднання інвалідів у с. Горбачівка знову проводить благодійну акцію для дітей інвалідів дитинства та звертається до всіх небайдужих із проханням підтримати. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби єпархій.

З благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, в храмі святого великомученика Іоанна Нового Сочавського в місті Білгород-Дністровському благочинним Білгород-Дністровського округу протоієреєм Рустиком Виходцевим була проведена акція до дня особливих людей «Твори добро — це шлях до спасіння», передає прес-служба Одеської єпархії.

До храму були запрошені 86 сімей, в яких виховуються особливі діти. Протоієреєм Рустиком був відслужений молебень за здоров’я всіх присутніх, а потім кожній родині були вручені подарунки та передана допомога.

Об’єднання інвалідів, що діє в с. Горбачівка на Київщині та на обліку в якого 116 особливих дітей і 42 дитини, батьки яких з обмеженими можливостями, проводить чергову благодійну акцію для дітей-інвалідів дитинства.

«Наші діти особливі, хтось перебуває на лікуванні, хтось у санаторії, тому перші подарунки дітки отримають у День Святого Миколая, інші — до Різдва Христвого і Водохреща. Акція триватиме, поки всі діти не отримають подарунки. Будемо вдячні за будь-яку допомогу: солодощі, гроші, памперси, миючі та гігієнічні засоби, потільна білизна тощо. Дуже вдячні і Божого благословення всім, хто надасть нам підтримку!», — звертаються з проханням про допомогу в об’єднанні.

Адреса організації: с. Горбачівка (відділення зв’язку Вознесенське), вул. Польова, 16, Згурівського району, Київської області, поштовий індекс: 07652. Керівник — Хоменко Наталія Георгіївна.

Реквізити для допомоги: карта ПриватБанку: 4149 4996 4252 9216 (отримувач: Хоменко Наталія Георгіївна). Телефон: (099)233-11-22, (099)205-15-15.

7 грудня, з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, з ініціативи голови Єпархіального відділу зі взаємодії з організаціями, які піклуються людьми з обмеженими можливостями – архідиякона Діонісія (Гангур), у Мукачівському Росвигівському кафедральному соборі на честь Різдва Божої Матері відбувся подячний молебень у супроводі жестовою мовою для людей із вадами слуху, передає прес-служба Мукачівської єпархії.

Молебень звершили священнослужитель кафедрального собору ієрей Димитрій Роман та голова зазначеного відділу архідиякон Діонісій (Гангур), а також перекладачі жестової мови Мукачівської спільноти глухих Мирослава Якима і Емілія Машіко.

За молебнем були піднесені особливі прохання за мир в Українській державі і благополуччя нашого народу.

Після ієрей Димитрій звернувся до присутніх зі словами проповіді, в якій розкрив важливість любові та поваги один до одного.

Після всім було вручено солодкі подарунки та було проведено традиційне спілкування Мукачівської православної спільноти глухих за чашкою чаю, де голова Мукачівського православного молодіжного братства на честь святого Сергія Радонезького протоієрей Василій Юрина розповів про актуальні питання сьогодення та важливість бути християнином у нашому житті.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 160

Залишити відповідь