У Києві відбудеться концерт лауреатів І-го фестивалю православної поезії

29 грудня 2019 року у Київському Будинку вчених НАН України відбудеться Музично-поетичний концерт та нагородження лауреатів та дипломантів  І-го Київського фестивалю православної поезії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Фестиваль з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія пройшов для дітей-авторів віком 7 – 15 років 22 грудня. За результатами конкурсу в альманасі (за бажанням батьків) будуть видані 1-2 кращі вірші та малюнки переможців конкурсу. Нагородження і виступи дипломантів у Київському Будинку вчених (вул. Володимирська, 45а) розпочнеться о 18:00. Вхід вільний.

У святковій зустрічі також візьмуть участь протоієрей Роман Барановський (авторська співана поезія), Олексій Ахаїмов, Галина Ільєва, сімейний дует Олександр і Лілія Коняєви, Вікторія Козак та ін.

Телефони для довідок:  (050) 648 56 63, (098) 238 15 78.

Творчий проект «Київський фестиваль православної поезії» стартував 29 вересня 2019 року та зібрав у попередніх турах біля 80 дорослих конкурсантів віком від 15 років. За результатами конкурсу було видано перший альманах, в якому надруковані вірші і фото 50 лауреатів і дипломантів, вступні слова членів журі. Голова творчого проекту – поет, автор-виконавець, лауреат Міжнародних фестивалів “Червона Рута” і “Доля” протоієрей Роман Барановський, настоятель храму на честь святителя Михаїла, першого Митрополита Київського Заступник голови – поет-музикант Олексій Ахаїмов (організатор та член журі міжнародних фестивалів сучасної православної авторської пісні, керівник студії DелоБЛАГО.

Організатори Фестивалю: Сестринство на честь св. прпмц. Єлизавети при храмі свт. Михаїла, першого митрополита Київського; творча студія «DелоБЛАГО».

Одним із головних завдань організатори вважають підтримку сучасної духовної поезії православних авторів у м. Києві та в Україні взагалі. 

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 278

Залишити відповідь