Напередодні Різдва Христового Предстоятель очолив всенічне бдіння у Києво-Печерській Лаврі

6 січня 2020 року, у Навечір’я Різдва Христового, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Його Блаженству співслужили намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел,  Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Баришевський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр, а також братія обителі у священному сані.

Всенічне бдіння, що звершується у Різдвяний Святвечір, відрізняється від інших богослужінь своєю структурою – воно складається з великого повечір’я з літією та освяченням хлібів, а також полієлейної утрені з першим часом. 

Завтра о 9:00 у цьому ж храмі відбудеться урочиста Божественна літургія, яку очолить Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій. Богослужіння транслюватиметься телеканалом «Інтер».

Нагадаємо, 5 січня, в Неділю перед Різдвом Христовим, святих отців, Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив Божественну літургію у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Прямая трансляция Рождественского Богослужения из Свято-Успенской Киево-Печерской лавры

Смотрите прямую трансляцию вечернего Рождественского Богослужения в главной украинской православной святыне — Свято-Успенской Киево-Печерской лавре.

Gepostet von Inter TV-Channel am Montag, 6. Januar 2020

 

Просмотров: 1656

Залишити відповідь