У день пам’яті 14000 немовлят від Ірода у Віфлеємі убієнних у Києві відбудеться покаянний молебень за убієнних від абортів дітей

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія 11 січня 2020 року, в день пам’яті 14000 немовлят від Ірода у Віфлеємі убієнних, відбудеться покаянний молебень за убієнних від абортів дітей. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Органiзатором заходу виступає Українська Православна Церква разом зi співучасниками: громадський рух “Pro-life Украïна”, БО “Дiаконiя”, Вiддiл у справах сiм’ï Киïвськоï єпархіï, ГО “Вся Украïна”, ЧАО “Фiтофарм”.

«Спiльна молитва спроможна допомогти жити далі тим жінкам, які вирішили позбутися ще ненародженої дитини», — зазначають організатори.

Молебень буде очолювати вікарій Київської Митрополії єпископ Білогородський Сильвестр.

За словами координатора протиабортну руху в Україні, лідера руху “Pro-life Україна” Олександра Єруха: «Згідно з офіційною статистикою щороку в Україні від штучних абортів гинуть близько 50 тисяч немовлят, але насправді, цифра набагато більша. Наш протиабортний рух займається відкритям кабінетів передабортного консультування, проводить бесіди із молоддю про зародження людського життя, наслідки абортів і про традиційні сімейні цінності з метою підтримати молодь у прийнятті вірного рішення – спасіння дитини».

Організаторами заходу запропоновані такі напрямки програми:

– молебень із запаленням 1000 свічок за убієнних від абортів немовлят;

– міні-виставка про розвиток немовлят до народження;

– проповідь вікарія Київської Митрополії єпископа Білогородського Сильвестра.

Ідея збереження життя ненароджених дітей об’єднує церковні, громадські структури та відповідальних небайдужих громадян в спільних заходах, що сприяють розвитку здорового суспільства країни.

Запрошуємо приєднатися до заходу всіх, хто бажає!

Місце проведення: Аннозачатіївський храм, вул. Лаврська, 15, м. Київ.

Початок конференції: 11 січня 2020 року о 12:00.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: 066 560 00 94

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1456

Залишити відповідь