У Києві відбудеться гала-концерт за участю дітей та переможців І-го фестивалю православної поезії

21 січня 2020 року у Київському Будинку Художника відбудеться музично-поетичний гала-концерт за участю дітей та переможців І-го Київського фестивалю православної поезії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Фестиваль з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія пройшов для дітей-авторів віком 7 – 15 років 22 грудня, 29 грудня відбулося нагородження лауреатів.

Захід у столичному Будинку Художника (вул. Артема, 1-5, Велика зала) розпочнеться о 18:00. Вхід вільний.

У святковій зустрічі також візьмуть участь протоієрей Роман Барановський, Ніна Шаварська, Галина Ільєва, Олексій Ахаїмов, сімейний дует Олександр і Лілія Коняєви, Сергій Сергієнко та ін.

У програмі фестивалю заплановані виступи гостей, членів журі, партнерів фестивалю, нагородження. Також буде представлена експозиція художніх робіт.

Телефони для довідок:  (050) 648 56 63, (098) 238 15 78.

Фестиваль розпочав свою роботу восени 2019 року з благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та отримав позитивний резонанс в столиці України та за її межами. В конкурсних турах виступили більше як 100 учасників.

Одним з основних завдань організатори вважають підтримку сучасної духовної поезії православних авторів у м. Києві та Україні, популяризацію та зміцнення в суспільстві православних цінностей, високих моральних ідеалів та любові до Батьківщини.

Також, планується проведення нових конкурсних зустрічей та святкових програм у 2020 році.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 479

Залишити відповідь