Класичний приватний університет у Запоріжжі випустив магістрів богослов’я

27 січня 2020 року відбувся захист магістерських робіт на кафедрі богослов’я і гуманітарних дисциплін Класичного приватного університету в м. Запоріжжя, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Запорізької єпархії.

Під час захисту був присутній правлячий архієрей Запорізької єпархії митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука. Привітавши випускників зі знаменною в їх житті подією, владика звернувся до них із напутнім словом.

Ступінь магістра, за словами владики, відкриває перед його володарем перспективи. «Це обумовлено, перш за все, високим рівнем професійної підготовки, що включає в себе не тільки відмінні знання профільних дисциплін, а й практичні навички. Бажаю вам і надалі домагатися тільки найвищих результатів», — сказав митрополит Лука.

Відповідно до класифікатора професій володарі наукового ступеня магістра богослов’я мають право працювати у науково-дослідних закладах, в закладах вищої, середньої, до- і післявузівської освіти, а також в органах місцевого самоврядування, зокрема, у відділах у справах релігій.

У церемонії також взяли участь професорсько-викладацький склад факультету університету, представники органів влади, духовенство єпархії.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 322

Залишити відповідь