В ефір вийшов новий проект УПЦ — цикл бесід до Великого посту з отцем Олександром Клименком (+відео)

Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ представляє новий проект «Великий піст: крок за кроком з отцем Олександром Клименком».

Від Прощеної неділі до Входу Господнього до Єрусалима ми готуємо цикл бесід з протоієреєм Олександром Клименком, кліриком Бориспільської єпархії УПЦ —  священником, який відомий нашій країні з 2017 року не тільки як її «голос», а й як чудовий проповідник.

У нашому циклі духовних бесід ми прагнемо допомогти і церковним людям, і тим, хто тільки робить свої перші кроки у напрямку до Бога. Це буде жива проповідь із практичними порадами християнам, які вступають і планують пройти Великим постом із максимальною користю для власної душі та на радість ближнім.

Як говорить наш Предстоятель Блаженніший Митрополит Онуфрій, «піст – це час, коли кроки до Бога мають стати ширшими». Отже, вузьким шляхом широкими кроками ми розпочинаємо свій шлях до Світлого Христового Воскресіння та запрошуємо усіх православних християн пройти його разом нами.

На вас чекають духовні настанови отця Олександра, бесіди з експертами у різноманітних духовних та богословських сферах — головами Синодальних відділів та священнослужителями нашої Православної Церкви. Про неділю Торжества Православ’я поговоримо з митрополитом Вінницьким і Барським Варсонофієм, про те, що важче — бути добрим чи справедливим — відповість протоієрей Владислав Діханов, просто про найскладнішу тему  Великого посту — свт. Григорія Паламу та його вчення — розповість ректор КДАіС єпископ Білогородський Сильвестр.

Про це та багато іншого важливого протягом найближчих 40-а днів дивіться в ефірі на офіційному YouTube-каналі УПЦ.

Перший випуск із циклу Великопісного проекту, присвячений Прощеній неділі,  вийшов в ефір в переддень весни, 29 лютого 2020 року.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1372

Залишити відповідь