У Браїлівському, Вільшанському та Красногорському монастирях звершено постриги — чернечі та у схиму (фото, відео)

24 березня 2020 року в жіночому монастирі на честь ікони Божої Матері “Відрада і Втіха” в селі Велика Вільшанка Васильківського району Київської області архієпископ Обухівський Іона звершив чернечий постриг, а 25 березня митрополит Вінницький і Барський Варсонофій — у Свято-Троїцькому Браїлівському жіночому монастирі. 26 березня митрополит Черкаський та Канівський Софроній у Свято-Покровському Красногорському жіночому монастирі поблизу м. Золотоноша здійснив постриг монахинь у схиму. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

“Вчора у нас в обителі було велике свято: народження відразу чотирьох черниць! Послушниці Дарія, Олена, Марія і Віра стали черницями Агнією, Григорією, Амфілохією та Іларією, – повідомляється на сайті обителі otrada.net. — Постриг — це невимовна світла радість початку нового життя, особливої близькості до Бога. Вітаємо наших дорогих сестер і бажаємо їм зміцнення від Господа і допомоги Пресвятої Богородиці!”

На постригу у Браїлівському жіночому монастирі молилась ігуменя монастиря Антонія (Стеценко) з духовенством та сестрами, передає прес-служба Вінницької єпархії. 

Владика Варсонофій побажав новопостриженим монахиням продовжувати трудитись на ниві Христовій та бути вірними Богу до останнього подиху.

У Свято-Покровському Красногорському жіночому монастирі митрополит Софроній звершив постриг у схиму (найвищий ступінь православного чернецтва) дев’яти монахинь.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

У Покровському монастирі Золотоноші дев'ять нових схимниць

У Покровському монастирі Золотоноші дев'ять нових схимниць.Сьогодні у Свято-Покровському Красногорському жіночому монастирі поблизу м. Золотоноша Черкаської єпархії Української Православної Церкви відбувся постриг у схиму дев'яти монахинь. Постриг в схиму (найвищий ступінь православного чернецтва) звершив митрополит Черкаський та Канівський Софроній.Докладніше, фото: https://news.church.ua/2020/03/26/u-pokrovskomu-monastiri-zolotonoshi-devyat-novix-sximnic-foto-video/

Gepostet von Українська Православна Церква am Donnerstag, 26. März 2020

Просмотров: 6022

Залишити відповідь