Чернівецька єпархія прокоментувала інформацію щодо трьох інфікованих кліриків

У Чернівецькій області було зафіксовано три випадки захворювання священнослужителів на COVID-19. В прес-службі Чернівецько-Буковинської єпархії зазначили, що сьогодні, «на жаль, хворіють і лікарі тілес людських, так і священники, лікарі душ, теж хворіють». Роз’яснення Консисторії щодо інфікованих священнослужителів було опубліковано на офіційній сторінці у фейсбук 9 квітня 2020 року.

Зазначається, що двох священнослужителів, за рекомендацією лікарів, було госпіталізовано, а один перебуває на домашньому лікуванні під наглядом медиків. Усі священники служили на різних парафіях.

«Вищенаведені клірики, відчувши підвищення температури, самоізолювалися і, проявивши себе відповідально, запросили медиків зробити тест на COVID-19», — інформують в єпархії.

Окрім того, ще один священнослужитель, відчувши застуду, пройшов тест на COVID-19, який не підтвердив вірусного захворювання.

У єпархіальній прес-службі підкреслюють, що вищезгадані клірики дотримувалися санітарних норм та рекомендацій МОЗ України.

У Чернівецькій єпархії закликали віруючих поберегти священників та один одного, а відчувши симптоми вірусної інфекції, звертатися до лікарів та самоізолюватися.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 4512

Залишити відповідь