Зберегти життя медиків. Одеська єпархія передала лікарям «швидкої» захисні костюми та респіратори

З благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, представники Одеської єпархії передали засоби індивідуального захисту Одеському обласному центру медицини катастроф для бригад швидкої медичної допомоги Одеської області, які виїжджають на виклики з передбачуваним зараженням коронавірусом, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

500 захисних костюмів для виїздів на виклики з передбачуваним зараженням коронавірусною інфекцією, 300 захисних респіраторів типу FP2, 50 захисних респіраторів багаторазового користування, а також 5 тисяч гумових рукавичок було вручено лікарям швидкої допомоги від імені Свято-Пантелеімонівського чоловічого монастиря, а також Свято-Георгіївського храму, храму святителя Спиридона і Адріано-Наталіївський храму Одеської єпархії. Крім цього, були передані різні витратні матеріали.

Як зазначив намісник Свято-Пантелеімонівського чоловічого монастиря архієпископ Овідіопольський Аркадій, все це повинно допомогти зберегти життя і здоров’я наших медиків, які знаходяться на вістрі боротьби з епідемією.

Незважаючи на розпочату деякими ЗМІ кампанію з дискредитації Української Православної Церкви, як відзначили в прес-службі єпархії, Одеська єпархія кожен день демонструє не тільки точне дотримання всіх правил карантину та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, а й бере активну участь у боротьбі за здоров’я всіх громадян України, не тільки словами, а й справами, пам’ятаючи слова, сказані нашим Спасителем: «Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі» (Мф. 5, 16).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великодні подарунки та Благодатний вогонь. Лікарів та медиків «швидкої» в Київській та Одеській єпархіях привітали з Пасхою Христовою

Просмотров: 117

Залишити відповідь