У Сєверодонецькій єпархії оголосили збір допомоги постраждалим від пожеж (+реквізити)

У Сєверодонецькій єпархії оголосили збір речей та коштів для тих, хто постраждав від лісових пожеж в Новоайдарському районі на Луганщині. Повідомлення про це опублікували на єпархіальному сайті 10 липня 2020 року, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

“Трагедія, що трапилася в с. Смолянинове Новоайдарського району, і залишила багатьох людей без даху над головою, мало кого залишила байдужим. Постраждалим від пожежі доведеться заново відбудовувати своє житло і налагоджувати побут”, – йдеться у повідомленні.

З благословення митрополита Сєверодонецького і Старобільського Никодима в єпархії оголошується збір речей і грошових коштів.

“Сєверодонецька єпархія закликає всіх небайдужих взяти посильну участь і допомогти людям, хто чим може”, – зазначають у єпархіальній пресслужбі.

Повідомляється, що речі можна залишити у Христо-Різдвяному кафедральному соборі м. Сєвєродонецька, де знаходяться спеціальні коробки для збору.

А також можна перерахувати кошти на номер картки ПриватБанку: 4149 4390 0057 2739 (прессекретар Сєверодонецької єпархії архімандрит Мелетій (Шаповалов Л.М.)

Нагадаємо, раніше у зв’язку з лісовими пожежами, що охопили околиці Сєвєродонецька та Новоайдарський район, митрополит Никодим благословив келійно читати акафіст іконі Божої Матері «Неопалима Купина».

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 210