У Міжнародній організації партнерства в гуманітарній сфері (HAP) відзначили масштабність соціальних проектів УПЦ

13 липня відбулася зустріч співробітників Синодального відділу Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань та представника Міжнародної організації партнерства в гуманітарній сфері (Humanitarian Accountability Partnership (HAP)) Массімо Ніколетті.

На зустрічі представниками Віддулу УПЦ була надана інформація про існуючі проекти у соціально-гуманітарній сфері. У ході діалогу Массімо Ніколетті особливо відзначив масштабність гуманітарних проектів, що реалізуються Українською Православною Церквою.

Співробітникам Відділу було запропоновано взяти участь у дводенному семінарі, який відбудеться у Києві з метою обміну досвідом, а також інструментами та методами у сфері надання гуманітарної допомоги .

Сертифікати, які будуть видані учасникам семінару після успішного проходження курсу – це можливість здійснювати в подальшому організацію гуманітарної допомоги на високому міжнародному рівні, повідомляють у Відділі.

За словами представника Міжнародної організації партнерства у гуманітарній сфері, Українська Православна Церква має великий потенціал у сфері надання та поширення гуманітарної допомоги нужденним в Україні. «Ця зустріч передбачає можливість подальшої співпраці», – зокрема зазначив Массімо Ніколеті.

За матеріалами Відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань

Просмотров: 377