Предстоятель УПЦ взяв участь у зустрічі ВРЦіРО з Президентом України

Предстоятель УПЦ взяв участь у зустрічі ВРЦіРО з Президентом України

18 листопада 2016 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій взяв участь у зустрічі Всеукраїнської Ради церков і релігійних організацій з Президентом України Петром Порошенком. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

2016-11-18-2b-meeting-president-poroshenko-uccro-council-churches-kyiv-ukraine-irs-in-uaЗвертаючись до присутніх та Президента України, Блаженніший Митрополит Онуфрій зокрема зазначив, що Українська Православна Церква завжди підтримувала цілісність України та єдність українського народу. «Ми будемо робити все для того, щоб це зберігалося і досягалося, щоб негаразди, які ми маємо, були ліквідовані», — зазначив Його Блаженство, інформує сайт Президента.

Президент Петро Порошенко подякував представникам ВРЦіРО за молитву та ті дії, які спрямовані на об’єднання українського народу.

Під час зустрічі Президент повідомив, що підписав законопроект № 5050, спрямований на вдосконалення діяльності неприбуткових організацій та продовження строку перереєстрації релігійних організацій до 1 січня 2018 року.

Фото president.gov.ua

Просмотров: 2084

Залишити відповідь