У Києво-Печерській Лаврі збирають теплий одяг для малозабезпечних

У відділі соціального служіння Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври надають духовну і матеріальну допомогу всім, хто того потребує. Відділ звертається до всіх небайдужих і тих, хто має змогу, допомогти зібрати для малозабезпечених теплий одяг і взуття, продукти тривалого зберігання, канцтовари, побутову хімію тощо, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на lavra.ua.

Як розповідають у відділі соціального служіння, восени до відділу приходить усі більше людей, які потребують допомоги. Лаврська братія забезпечує їх теплим одягом, взуттям, продуктами харчування, медом лаврської пасіки та іншим.

«Ніхто не йде звідси без допомоги і з порожніми руками. Завдяки небайдужим благодійникам, жертводавцям, братія соціального відділу допомагають у складних ситуаціях людям з обмеженими фізичними можливостями, людям похилого віку та самотнім, батькам із дітьми й багатьом іншим», — зазначають співробітники відділу.

Передати адресну допомогу можна, звернувшись за адресою: Києво-Печерська Лавра, корпус № 65, кабінет № 215 (номер виклику по домофону: 13). Довідки за номером телефону: 044-255-11-19, 063-229-76-98.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 324

Залишити відповідь