Медики столичної лікарні написали лист-подяку священнику і парафіянам УПЦ

Колектив паліативного відділення 10-ї лікарні м. Києва висловив подяку клірику Української Православної Церкви, настоятелю храму безсрібників Косьми і Даміана Римських при Національному інституті раку протоієрею Євгенію Мілешкіну і парафіянам за допомогу в придбанні апарату ШВЛ (штучної вентиляції легенів). Лист-подяку медиків опублікував волонтер Олександр на своїй сторінці в Фейсбук.

Лікарі також зазначають, що священник і віруючі УПЦ допомогли у придбанні рукавичок, спец. одягу, захисних окулярів, масок, питної води і деяких витратних матеріалів для роботи медичного персоналу відділення, а також організували транспортне розвезення працівників.

«Подяка не є простим визнанням чужого благодіяння. Відчувати вдячність — значить радіти не тільки отриманому дару, а й доброті тих, хто дарує, — йдеться у листі. — І ми радіємо, що поруч з нами, в такий непростий час, знаходяться люди, яким «не все одно», які невпинно цікавляться і активно беруть участь у наданні допомоги іншим».

Нагадаємо, Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ підготував репортаж про допомогу Церкви нужденним, лікарям, правоохоронцям під час коронавірусного карантину.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2333

Залишити відповідь