Архієпископ Нафанаїл освятив престол Благовіщенського храму у Луцьку

26 жовтня 2021 року, у день вшанування Іверської ікони Божої Матері, архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл освятив престол Благовіщенського храму Луцька (район 40-го кварталу). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Волинської єпархії.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархії протоієрей Миколай Бондарук, віцесекретар єпархії протоієрей Валерій Мучак, настоятель парафії протоієрей Володимир Літвенчук, клірики єпархії та гості у священному сані.

На Малому вході, з благословіння Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія, владика нагородив настоятеля храму правом носіння другого наперстного хреста з прикрасами. Також клірики храму ієреї Олексій Чічков та Іоанн Полюхович були нагороджені золотими хрестами.

Після завершення Божественної літургії архієпископ Нафанаїл звернувся до усіх присутніх з вітальним словом та подякував настоятелю, вірянам та благодійникам, які потрудилися над спорудженням цього Божого дому та нагородив активних прихожан єпархіальними грамотами й благословив усіх.

Просмотров: 562