Священики Чернівецько-Буковинської єпархії відспівали загиблих воїнів

9 березня 2022 року священики Чернівецько-Буковинської єпархії Української Православної Церкви звершили чин відспівування воїнів Марина Мельникова та Івана Гая. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

У селі Ванчиківці Новоселицького району Чернівецької області попрощались з воїном Марином Мельниковим, який загинув захищаючи Україну. Хлопцеві було 22. Відспівування та поховання звершив настоятель храму УПЦ на честь святого великомученика Димитрія села Ванчиківці митрофорний протоієрей Іоанн Міціцей у співслужінні духовенства єпархії.

Івану Гаю виповнилось всього 20 років. Він загинув у боях на Миколаївщині. Захисника Батьківщини відспівали у рідних Романківцях. Заупокійне богослужіння звершив настоятель храму УПЦ на честь собору Архістратига Божого Михаїла села Романківці протоієрей Нестор Чаглей та священники єпархії.

Чернівецько-Буковинська єпархія висловила співчуття родинам загиблих воїнів та попросила молитись за упокій душ Марина та Івана.

Просмотров: 1078