На території Києво-Печерської Лаври збирають та роздають гуманітарну допомогу

Протягом усіх військових дій в Україні Свято-Успенська  Києво-Печерська Лавра не лише забезпечує продуктами лікарні та всіх нужденних, приймає та годує тих, хто знайшов в обителі притулок, але й займається гуманітарною допомогою. У співпраці з медустановою, розташованою біля входу в обитель, приймаються з усього світу речі найпершої потреби, які потім отримують українці не лише у Києві, а й у районах, які наразі перебувають у стані гуманітарної кризи. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу обителі.

З благословення намісника Лаври митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла на території Києво-Печерського монастиря у приміщенні храму прп. Агапіта Печерського нужденні отримують гуманітарну допомогу: одяг з Європи, засоби гігієни, ліки. В наявності предмети і засоби по догляду за немовлятами.

Щоб з’явилася можливість отримати цю допомогу, державні органи безпеки та волонтери супроводжують гуманітарні вантажі від кордону та доставляють до місць видачі.

Просмотров: 152