Перший проректор КДА доставив гуманітарну допомогу для лікарень Краматорська та шпиталів у зоні бойових дій

26 січня 2023 року, в рамках чергової гуманітарної місії в зону активних бойових дій, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії архієпископа Білогородського Сильвестра перший проректор КДА протоієрей Сергій Ющик доставив та передав гуманітарний вантаж для лікарень Краматорська та шпиталів у зоні бойових дій. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу КДАіС.

Допомогу зібрали священники та парафіяни понад 30 столичних храмів Української Православної Церкви та Українська Спілка ветеранів Афганістану.

Зокрема, було передано понад 500 комплектів постільної білизни, 0,5 км тканини й 300 простирадл, понад тисяча пар шкарпеток, тенісок, светрів, іншого одягу, що потрібен українським захисникам, які знаходяться у лікарнях Краматорська та в інших шпиталях у зоні бойових дій. Також передано тисячі речей забезпечення лікарняного побуту поранених бійців. До вантажу традиційно були додані смаколики для наших військових.

Нагадаємо, 24 січня Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, разом з протоієреєм Сергієм Ющиком та головою Української Спілки ветеранів Афганістану Сергієм Червонопиським розповіли для ЗМІ, як Українська Православна Церква підтримує військових та медиків.

Просмотров: 290