Понад 300 членів Миколаївської парафії в Путивлі Конотопської єпархії підтвердили вірність своїй Церкві на зборах(відео)

7 травня 2023 року біля Миколаївського храму в м. Путивль Конотопського району Сумської області, який є “подвор’ям” Різдва Богородиці Молченського жіночого відбулися парафіяльні збори, на яких був присутній керуючий єпархією митрополит Конотопській і Глухівський Роман. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Конотопської єпархії.

Після читання акафіста святителю Миколаю понад 300 членів релігійної громади одноголосно проголосували за те, що разом з храмом залишаються в складі Української Православної Церкви під омофором Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Зазначається, що дана дія була зафіксована у протоколі зборів і після належного оформлення один екземпляр буде передано до адміністрації міста.

«Цим голосуванням, було ще раз наголошено, особливо для представників ПЦУ, що віруючі люди даного приходу є єдині у своєму переконанні та сповіданні віри Православної», — йдеться у повідомленні.

Просмотров: 762