У Мукачівській єпархії вчергове організували відпочинок та паломницьку поїздку для дітей-сиріт

26 червня 2024 року у Мукачівській єпархії вчергове організували відпочинок та паломницьку поїздку для дітей-сиріт, які від початку повномасштабної російської агресії були евакуйовані з міста Дніпро і наразі проживають у Великоберезнянській санаторній школі-інтернаті. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на єпархіальну пресслужбу.

35 дітей, а також їхні вихователі, за сприяння Мукачівської єпархії відвідали аквапарк «Карпатія», де мали можливість насолодитися басейнами, гірками та іншими атракціонами. Для багатьох це була чи не перша можливість відвідати такий заклад.

Після відпочинку у супроводі настоятеля Пантелеймонівського храму смт. Великий Березний протоієрея Серефима Гички діти відвідали Свято-Покровський чоловічий монастир в с. Ракошино, де їх тепло зустріла братія монастиря на чолі з настоятелем архімандритом Митрофаном (Шимоном).

В обителі дітей пригостили смачною трапезою. Діти помолилися перед святинями та написали записки для поминання своїх рідних. З великою цікавістю юні паломники ознайомилися з маленьким звіринцем на території монастиря.

Просмотров: 19