У Рівненській єпархії провели благодійний концерт на підтримку ЗСУ

1 липня 2024 року в Острозькому міському будинку культури відбувся благодійний концерт за участі переможця телевізійного проекту «Голос країни» Олександра Клименка та півфіналістки Галини Куришко. В ході проведення заходу зібрали 43 тисячі гривень для Збройних Сил України. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Ініціатором концерту став настоятель Свято-Троїцької церкви села Українка протоієрей Анатолій Сопіга, який запропонував організувати захід для збору коштів для воїна Олександра Максимюка з побратимами (3 окрема штурмова бригада, Харківський напрямок).

Воїн Олександр — син благочинного Острозького округу протоієрея Олександра Максимюка.

«Олександр пішов добровольцем на фронт, коли йому ще навіть 20 років не було. Нині він захищає Україну на Харківському напрямку. Нещодавно воїн звертався через батька до усіх небайдужих, аби допомогли придбати РЕБ. Тому зібрані гроші – це хороша підтримка нашим мужнім Захисникам», – зазначає отець Анатолій.

У результаті проведення концерту вдалося зібрати 43 тис. грн.

Батько воїна Олександра протоієрей Олександр Максимюк висловлює вдячність виконавцям, організаторам та всім відвідувачам концерту, які долучилися до підтримки наших Захисників.

Просмотров: 60