Провідний телеканал України розповідає про Всеукраїнський хресний хід (відео)

Телеканал «Інтер» у програмі «Ранок» показав перший сюжет із циклу про Всеукраїнський хід миру, любові та молитви за України.

4 липня у телепрограмі «Ранок з Інтером» розповіли про початок молитовної ходи. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт inter.ua.

В Україні розпочалася Хресна хода миру любові та молитви за України. Протягом місяця віряни зі сходу та заходу йтимуть назустріч один одному. Їхній шлях пролягатиме територією майже усієї країни.

Що спонукало людей стати учасниками цієї молитовної ходи, про що вони моляться в дорозі, на що сподіваються — дивіться у сюжеті творчого колективу «Інтера».

Нагадаємо, звертаючись у своєму Посланні до пастви, Його Блаженство підкреслив унікальність цього Хресного ходу. За словами Предстоятеля Української Православної Церкви, «це не просто наш духовний подвиг. Це усвідомлена, вольова дія кожної християнської душі».

Для всіх бажаючих приєднатися до Хресного ходу працює «гаряча лінія». Телефон для тих, хто йде за маршрутом Святогірськ-Київ: +380957299859; за маршрутом Почаїв-Київ: +380670097733.

Інтерактивні карти маршрутів з усіма точками зупинок за посиланням.

Просмотров: 2825

1 коментар

Залишити відповідь