Голова військового відділу УПЦ провів пастирські зустрічі з науковцями Національного арктичного центру та військовими медиками

Митрополит Августин дав пастирські настанови науковцям, які готуються заступити на річну вахту української антарктичної станції «Академік Вернадський» та випускникам Української військово-медичної академії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Білоцерківської єпархії.

29 лютого Голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав Головний центр спеціального контролю та поспілкувався з учасниками учбово-практичних зборів зимівників Національного арктичного наукового центру, які готуються заступити на річну вахту української антарктичної станції «Академік Вернадський», що розташована на острові Галіндез в Антарктиці.

Цього ж дня митрополит Августин взяв участь у заходах з нагоди випуску слухачів Української військово-медичної академії, який відбувся у Національному військово-медичному клінічному центрі «ГВКГ». Владика привітав усіх випускників з цією подією, дав пастирські настанови і виголосив молитву.

Окрім цього, за погодженням з єпископом Бородянським Варсонофієм, вікарієм Київської Митрополії, митрополит відвідав храм на честь великомученика Георгія Побідоносця у гарнізоні смт. Городок.

Просмотров: 231