Священик та православна молодь разом з мером м. Бровари привітали героя двох війн із 100-річчям

11 червня 2019 року один із найстаріших ветеранів міста Бровари на Київщині Михалко Яків Семенович відсвяткував своє 100-річчя. Привітати героя Фінської та Другої світової війн приїхали мер Броварів Сапожко Ігор Васильович, голова Спілки ветеранів Другої світової війни Надіров Тельман Фуадович та інші представники Броварської РДА. Разом з ними ювіляра привітали керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії ієрей Максим Молотков та православна молодь Броварщини. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Бориспільської єпархії.

Мер міста нагородив ветерана грамотою та подячною медаллю за звільнення Праги, де в свої часи воював Яків Семенович. Крім того, іменинник отримав багато квітів та цінних подарунків. А молодь виконала для ювіляра пісню.

У свої 100 років ветеран з гумором розповів про давно минуле, але не забуте військове життя. Усім присутнім він побажав мирного неба над головою і ніколи не бачити тих страшних часів, за які він отримав медалі. Звертаючись до молоді, яка разом з отцем Максимом приїхала привітати його, Яків Семенович сказав: «Дивлюсь на вас всіх і радію, що ті страшні роки війни були не даремними».

Просмотров: 323

Залишити відповідь