Фонд на честь Покрова Богородиці передав Предстоятелю УПЦ 850 тисяч захисних масок для усіх єпархій (оновлено)

14 квітня 2020 року народний депутат України Вадим Новинський передав 850 тисяч з 1 мільйона медичних масок, закуплених Фондом на честь Покрова Пресвятої Богородиці, Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Фонду.

З благословення Предстоятеля маски будуть безкоштовно роздаватися вірянам у парафіях УПЦ (у всіх областях України) для забезпечення максимальної безпеки парафіян, які приймуть рішення взяти участь у святкових Великодніх богослужіннях відповідно вимог закону про карантинні заходи під час відвідування храмів.

Зазначається, що це якісні тришарові маски, з захисним шаром всередині.

Блаженніший Митрополит Онуфрій подякував Вадиму Новинському за надану допомогу.

«Всі ці маски ми передамо в наші єпархії, і вони будуть передавати їх людям, які потребують сьогодні такої допомоги для боротьби з хворобою. Нехай Господь дає вам сили, благословляю вас», — сказав Блаженніший владика.

Нагадаємо, Фонд також організував закупівлю найбільшої партії високоточних ПЛР тест-систем DialPlexQ ™ ️ — 100 000 штук з Південної Кореї. Вони вже розподілені по лабораторіях МОЗ всіх областей України.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1267

Залишити відповідь