Духовенство Ізюмської єпархії зустріли новопризначеного правлячого архієрея

1 грудня 2022 року в Покровському соборі м.Чугуїв Харківської області відбулась зустріч новопризначеного архієрея єпископа Ізюмського і Куп’янського Іоанна зі священнослужителями Ізюмської єпархії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Ізюмської єпархії.

Зустріч розпочалася загальною молитвою «Царю небесний», після якої секретар Ізюмської єпархії, протоієрей Юрій Чудак, зачитав указ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія про призначення єпископа Ізюмського і Куп’янського.

“Це призначення відбулось у нелегкий і неспокійний для держави час, коли особливо важливо зміцнювати віру серед людей, допомогти їм не розгубитись і не дати збити себе з вірного шляху, – йдеться у повідомленні. – Новопризначений архієрей, єпископ Ізюмський і Куп’янський Іоанн, висловив своє глибоке розуміння Божого Промислу і благої волі Блаженнішого Онуфрія у його призначенні. Усім присутнім подякував за теплу зустріч. Запевнив, що прибув з миром, якого так прагнуть усі в нашій країні, що разом з усіма вірянами і духовенством єпархії буде просити у Бога благословення на початок свого служіння і зосередить усі свої сили, щоб наставити довірену йому паству на шлях спасіння”.

Просмотров: 2312